Workshop

Plattegrond en indeling maken

In deze les gaan we aan de slag met de indeling van de meubels op een plattegrond. Ik vertel je alle ins en outs over hoe je voor jouw huis de beste indeling maakt. In de les gaan we ook concreet aan de slag en help ik je ter plekke met je vragen.

 

Data Workshop Plattegrond en Indeling

donderdag 19 oktober 2023 van 19.30 tot 22.00

Workshop

Licht plan maken | Verlichting in huis

Veel mensen vinden verlichting moeilijk. Vaak is het uitzoeken van een mooie lamp nog niet eens het probleem, maar meer het licht goed te krijgen in huis. Een fijne sfeer creëren, goed werklicht, enz. enz. In deze workshop leer ik je alles over hoe je een goed lichtplan ontwerpt voor je huis. Met een uitgewerkt plan ga je weer naar huis.

 

Data Workshop Verlichting en Interieur: 

donderdag 26 oktober 2023 van 19.30 tot 22.00

 

Workshop

Kleur in je interieur

Kleur in huis. Een van de meest invloedrijke dingen in je huis! En een hele fijne tool om sfeer te creëren, bepaalde elementen in je huis extra op te laten vallen of juist te camoufleren. In deze workshops duiken we eerst de theorie in van kleur en de werking er van in het interieur. Daarna gaan we aan de slag om een mooi kleurpalet samen te stellen. Ik weet zeker dat je blij naar huis gaat!

 

Data Workshop Kleur en Interieur: 

donderdag 9 november 2023 van 19.30 tot 22.00

Data Workshop Kleur en Interieur VERVOLG workshop: data nader te bepalen: zie aanmeld formulier

Food

Workshop

Interieur styling en ontdek je eigen stijl

In deze les gaan we aan de slag met de theorie achter interieur styling en gaan we ook ter plekke oefenen met accessoires en kleine items. Met de tips and tricks weet jij thuis ook de mooiste composities te maken.

 

 

Data Workshop Styling en Interieur: 

Dinsdag 21 november 2023 van 19.30 tot 22.00

 

Workshop Materialen

Materialen kunnen de puntjes op de i zijn bij het interieur ontwerp. De textuur, de functie en de uitstraling zorgen samen voor een evenwichig, of juist verrassend geheel. Maar onderschat ook niet de practische kant van materialen.

Dat is presies waar we allemaal op in gaan tijdens deze workshop. Je leert hoe je goede keuzes kan maken op basis van jouw wensen.

Data workshop materialen:

Nader te bepalen: Zie aanmeld formulier.

Food

2 Masterclasses

Feng Shui | Basis + Vervolg

Door gastdocente Julie de Ronde

“Heb je er al eens bij stilgestaan dat de inrichting van je huis invloed heeft op hoe je je voelt en hoe je leeft? Feng Shui is een eeuwenoude filosofie die ons leert hoe onze omgeving invloed heeft op ons welzijn en de resultaten die we behalen in het leven. 
 
Alles is energie en alles draagt informatie. Ook je huis en de spullen die zich daar bevinden. Je huis kan energie geven, maar ook energie kosten. 
 
Hoe dat werkt, dat leer je tijdens de Masterclass “Basis Feng Shui” op donderdag 29 september. Tijdens deze avond maak je kennis met moderne Feng Shui en leer je hoe je deze principes toe kan passen voor meer harmonie en balans in huis en leven.

Feng Shui | Vervolg 

In de vervolg les Feng Shui gaan we nog wat dieper in op de principes en toepassing van Feng Shui.

Je kunt zelf kiezen of je alleen de basis of beide masterclasses wilt volgen 

De Feng Shui Masterclasses zijn ook voor stylisten, architecten, makelaars en andere professionals.
De andere workshops zijn echt bedoeld voor mensen die zelf met hun eigen huis aan de slag willen.
Data Masterclasses Feng Shui
Basis + VERVOLG: 
Data volgt nog: neem contact op bij interesse.

Zie ik je bij de workshops ?

 

Iris