Wie

Na mijn studie aan de kunstacademie Arnhem, Modevormgeving, heb ik een aantal jaren een eigen exclusieve (kinderkleding)winkel en –lijn gehad, met andere modeontwerpers gewerkt, als  freelancer diverse opdrachten gedaan, oa decor en kleding voor “De  Sjonnies” en werk ik of heb ik in opdracht gewerkt voor trend bureau’s: Els Blaauboer Fashion Co-ordination / BUV , maar ook voor particuliere opdrachtgevers.

Daarnaast ben ik mij altijd verder blijven ontwikkelen. O.a. Via studie : Interieur styling + Concept en Prognose+strategie bij Artemis in Amsterdam en een studie Interieur ontwerpen. Ik werk en heb gewerkt voor diverse opdrachtgevers waaronder Trend bureau IF in Arnhem  en interieur-architecten bureau KEKdnl. Ik heb stage gelopen bij Studio Kees Marcelis. Inmiddels werk ik nu  al een flink aantal jaren freelance voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers (b.v. op de Woonbeurs, bij winkel ketens zoals Gamma en Karwei) Ik ben aangesloten bij Crisp, sanart, Stylink en Nvvk/Kleurenvisie en Trendconnection. Daarnaast ben ik ook meer dan 15  jaar werkzaam geweest bij een antal hoog aangeschreven interieurzaken met moderne design meubels als interieur adviseur/binnenhuis architect en tekenaar/ontwerper. Ook geef ik interieur cursussen en workshops o.a. bij een aantal Volksuniversiteiten en in eigen beheer.

Mijn belangrijkste uitgangspunt bij  het ontwerpen van een interieur is een ontwerp te maken, dat  specifiek bij de opdrachtgever en het gebouw en/of de ruimte past.

Ik verdiep me in de wensen van de bewoners / gebruikers en stem het ontwerp daar op af.

Daarnaast zorg ik voor een persoonlijke uitstraling en gebruiksvriendelijk ontwerp. Belangrijk is daarbij, dat men zich prettig voelt in de ruimte. Maten en verhoudingen, materialen, lichtinval en kleuren spelen hier een grote rol in. Neem voor meer inspiratie  ook een kijkje op mijn interieur cursus Interieur Cursus Blog Interieur Advies Blog

Heb je na het bekijken van deze website nog vragen, of wil je en afspraak maken voor een persoonlijk en onafhankelijk interieur advies,neem dan gerust geheel vrijblijven contact met mij op.

Vriendelijke groet, Iris Havekes